News

Ennen joulukuuta vielä kiva marraskuu

 

HimMari-korut seuraavissa tapahtumissa ennen joulua (2019):

  • Pe 8.11. klo 17-20 Ylivieska, Sisustus Trendo
  • La 9.11. klo 10-15 Ylivieska, Kärkkäisen sisääntuloaula
  • La 30.11. klo 14-18 Rauma/Kolla Manolaistentie 66/ joulumyyjäiset
  • Su 1.12. klo 12-15 Nousiainen Killaistenkuja 6/Joulumyyjäiset
  • Su 8.12. klo 11-16 Turku VPK-talon joulumyyjäiset (Eerikinkatu 5)
  • la-su 14.-15.12. klo 10-15 Raisio Putiikki Vanha-Vanto https://www.vanhavanto.com/page/19/ajankohtaista

 

 

 


Syyskuun hommeleita

 

Moikka,

Syksy on lähtenyt todella vauhdikkaasti käyntiin. Liikuntaohjaukset erilaisten ihmisten kanssa saa energiatasot kohdilleen. Ihanaa, kun voi tehdä sellaista työtä, jolla voi antaa toiselle hyvää eteenpäin. Ja ihana tutustua erilaisiin ihmisiin - ihmissä on hyvää energiaa.

Silloin kun en ole ohjaamassa liikuntatunteja,niin palaudun toiseen ääripäähän. Menen  työhuoneeseeni ja teen koruja. Se tunne kun olen siellä yksin ja saan toteuttaa itseäni, ideoita, kuunnella hyvää musiikkia - siis nauttia elämästä. Kaikista koruista tulee aina vähän erilaisia...uniikkeja... koska onhan kantajansakin unikeeja. Jokaisen korun valmistuessa toivon, että korun kantaja saa jotain hyvää, ihanaa rauhaa HimMari-korusta elämäänsä.

Facebookissa porukat päivittää tänään, että tasa 3...


Ihana elokuu

Kesä alkaa taittumaan syksyyn ja onkin ihanaa kun saa vetää farkut taas jalkaan. Pukeutuminen kesän jälkeen  tuntuu minun mielestä aina hauskalta. Ihana panostaa pukeutumiseen ja laittautumiseen. HimMari-korvikset korviin ja menox.

Korut ovat asusteita siinä missä huivikin... huiveja käyttää kaikki, mutta siinähän se varmaan onkin...huivin taakse voi vähän niinkuin piiloutua. Monesti arkailemme laittaa koruja, kun tulee heti sellainen ylipukeutunut olo.

Oletko istuntut joskus kahvilassa ja katsonut ohi kulkevia ihmisiä ja sitä kuinka kivan näköisiä hyvin pukeutuneet naiset ovat.  Tarkoitan pukeutuneella sellaista naista, jolla on on ihan arkinen pukeutumistyyli ja asusteet kohdillaan... hiukset, korut ja laukku. Pieniä juttuja, mutta niin...


Heinäkuun huumassa

Heinäkuun huumassa

Heippa,

Kesä on jo pitkällä ja todella toivon, että sinun kesä on mennyt ihanasti. Toivottavasti saamme nauttia helteistä vielä pitkälle syksyyn.

HimMari-korvikset saa nyt myös kirurginteräksisellä koukkusysteemillä. Kirurginteräs on puhdistettua terästä ja sen on todettu sopivan yliherkillekkin ja esim. hopea- ja kulta-allergisille. Muita etuja kirurginteräksessä on se, että se ei muuta väriä. Näissä koukuissa, mitä hankin HimMarikorviksiin on myös lukitussysteemi eli pysyvät vauhdissakin mukana. Alla kuvassa näkyy mallit.

Ostoksentekohetkellä voit valita lukkosysteemin.

Jokaista Himmari-korua on yksi kappale. Nettikaupan kuvissa korviksissa pääsääntöisesti hopeakoukut, mutta vaihdan koukut tilauksesi mukaisiksi.

 

Tässä myös viimeisimpiä koruja, joita olen loihtinut. Teen kaulakorujakin...


HimMari-korut Kevätfiilis-tapahtumassa

(5.4.2019)

Aurikoisia päiviä on ollut tällä viikolla ja ulkoilu on saanut taas uuden merkityksen. Ihan pienikin kävelylenkki saa mielen voimaantumaan.

Eilen oli jännä päivä kun tiesin, että päivän Turun Sanomissa on juttu minusta ja elämästäni. On ollut ihana huomata ihmisten positiivinen reagointi ja viestittely jutusta. 

Voit lukea jutun tästä.

Ens sunnuntaina on Turussa T-talolla (Vanha Hämeentie 29) Kevätfiilis-tapahtuma, jossa olen mukana HimMari-korujen kanssa. Tapahtuma  7.4.10.19 klo 11-17.

Nyt menen työhuoneelle tekemään HimMari kaulakoruja, joista jokaisesta tulee taas ihan uniikki.

Nähdään pian!

Mari