News

Ihana heinäkuu satoi tai paistoi!


HimMailu ALE voimassa heinäkuun looppuun asti


Retroillen

Retrokorut saivat nimen vanerilogosta, jossa käytetty retroaikaista kukkakuvaa ihanissa erisävyissä. Ihania värejä...jokainen logo on uniikki.


Kesä on vihdoinkin täällä!

Tänään oli ihana lämmin päivä ja sain ilokseni kuvata naapurin tyttöjä HimMari-tuotteiden kanssa.

Tuotevalikoimaan tuli viime viikolla hiuspannat ja donitsit, jotka valmistan itse kangaskaupan jämälaareista tekemistäni löydöistä eli uniikkia tuotetta pukkaa.

Niin söpöt tytöt. Valokuvaamien auringonpaisteessa ei ollut tällaiselle amatöörille paras mahdollinen, mutta tulipa taas yksi kokemus lisää. Eläväisten lasten kuvaaminen on näköjään aika vauhdikasta hommaa. Pannat vaihtui aika nopeaan tahtiin ja taisi siinä muutama mekkokin vaihtua pienessä hetkessä, mutta niin kivaa meillä oli. Sovittiin jo, että otetaan joku päivä uudestaan.

Kesäkelit meitä nyt hellii tämän viikon ainakin. Nautitaan kesän valosta ja lämmöstä. Toivotaan,...


Kankaasta on moneksi

Heippa,

Nyt HimMari-kauppaan on ilmestynyt korujen lisäksi myös muita hyvinvointiin liittyviä tuotteita.

Olen korutaiteilun lisäksi myös ryhmäliikunnanohjaaja ja näin korona-aikana on tullut aika ryhtyä tuumasta toimeen. Paineessa alkaa tapahtumaan:) 

Olen ohjannut nyt muutaman etäjumpan ja mukavaa on ollut huomata, että ihmiset ovat lähteneet siihen mukaan. Nyt ei ole paikkasidonnaista, koska voit jumpata siellä missä oletkin...ympäri Suomea. Tule sinäkin liikkumaan minun kanssa!

Tutustu MarinMetodeihin 

Kehonhuoltotunneillani käytetään bolsterin lisäksi erilaisia välineitä kuten pilatespalloa apuna faskioiden/lihasten avaamiseen. Myös näitä tuotteita on myynnissä HimMari-kaupassa.

Alla kuva HimMari-bolsterista. Myös näitä on mahdollisuus tilata HimMari-kaupasta.

Tämän bolsterin päällikangas on vahvaa kulutusta kestävää ekologista kangasta. Se...