Tietoa HimMari Marista

Kauneutta ja rohkeutta HimMari-tuotteilla määrätietoisille ja rohkeille ihmisille.  Oletko sinä rohkea ja oman elämän rakentaja?

Jokainen HimMari-tuote tehdään aina innolla ja Marilta ei ideat lopu.

Elämän ei tarvitse olla mitään ihmeellistä. Pienillä asioilla päivästä tulee onnistunut. Tuotenimi HimMari tulee nimestä Himanka Mari.

Hidastaminen on ollut Marin  elämässä väistämätöntä viimeisten vuosien aikana. Äidin menettäminen äkilliseen syöpäänsairastumiseen talvella 2016 ja isän menettäminen vuotta myöhemmin alzheimerintautiin sai miettimään elämää syvällisemmin. Mikä on elämän tarkoitus? Elämä on ihan liian lyhyt siihen, että väsytää itsensä työllä , joka vie kaiken ajan ja voiman. Työ  asiakaspalvelutehtävässä oli palkitsevaa ja merkityksellistä, mutta jotain siitä puuttui. 

Isän kuoleman jälkeen Mari päätti laittaa pelin poikki ja jäi sairaslomalle työuupumuksesta. Liikunnanohjauksia Mari pystyi jatkamaan normaalisti. Lääkäri sanoi, että nyt teet kaikkia niitä asioita, joista saat voimaa. Ryhmäliikuntatuntien vetäminen ja korujen tekeminen on ollut Marille arkea jo vuosia aikaisemmin ja näistä sitä voimaa sitten tuli, niin henkistä kuin fyysistä.

Täyspäiseksi yrittäjäksi Mari ryhtyi keväällä 2018

Yrittäjyys on tuonut elämään paljon kaikkea kivaa. Sen lisäksi, että Mari tekee koruja ja vetää ryhmäliikuntatunteja hän käy leipomassa kahvila-konditoria KakkkuAnnessa silloin tällöin ja tekemässä toiminnallisia hierontoja Ekokauneushoitola Karolina K:ssa. Ja pitäähän sitä koulujakin käydä. Mari suorittaa tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa Rasekossa ja valmistuu syksyllä 2020. Eli varsinaisesta himmaamisesta ei voi puhua, mutta kaikki mitä Marilla kalenterissa on, niin on asioista, joista hän nauttii ja tekee kaiken sata lasissa. Rentoutumisellekin jää jokaisessa päivässä aikaa, kun päivien suunnittelu on täysin omissa käsissä. Aaah!