Tietoa HimMarista

Mistä tämä kaikki sai alkunsa? Olen lapsesta asti tykännyt piirtää, askarrella ja kokeilla erilaisia kädentaitoja. Lapsuuteni on ollut täynnä näitä pieniä hetkiä, jolloin olen saanut olla luova omalla tavallani vanhempien kannustamana. 

Luovuus on ollut aina osa identiteettiäni.

On ihanaa luoda jotain uutta, pientä ja kaunista. Jotain mikä on ihmiselle merkityksellistä.

Tärkeimmät arvot yrityksessäni on ekologisuus, luovuus ja yksilöllisyys. Jokainen koru on uniikki, koska teen kaiken käsityönä.

Olen kiitollinen, kun saan tehdä joka päivä  arvokasta ja merkityksellistä työtä.  Saan tuoda asiakkailleni iloa HimMari-tuotteilla ja liikuttaa eri-ikäisiä ihmisiä osaamisellani liikunta-alan-yrityksessäni MarinMetodit. 

HimMari nimi tulee nimestäni Himanka Mari

Uskalletaan elää omannäköistä elämää!

t.Mari

 

 

Keväällä 2023 aloitin yhteistyön Vilikkalan Jarin ja Hannun kanssa. Vilikkala sijaitsee Salon Halikossa. On ollut mielenkiitoista nähdä, kuinka kierrätystekstiileistä syntyy mahtavia uusia materiaaleja joista taas tehdään uusia tuotteita. Vilikkala-HimMarit valmistuu huopatuotevalmistuksen leikkuuylijäämästä. Löydät Vilikkala-HimMarit  nettikaupasta hakusanalla Vilikkala.

Huopakangasta tehdään mm. kauppaketjun työvaatteista, rakennustyöntekijöiden huomiotyövaatteista, sairaalatekstiileistä ja teollisuuden pesupusseista.

Vilikkalan ihanilla tuotteilla voi tehdä varainkeruuta esim. koululuokille, liikuntaryhmille, urheiluseuroille ja vanhempainyhdistyksille.