Tietoa HimMari Marista

Kauneutta ja rohkeutta HimMari-tuotteilla määrätietoisille ja rohkeille ihmisille.  Oletko sinä rohkea ja oman elämän rakentaja?

Elämän ei tarvitse olla mitään ihmeellistä.

Pienillä asioilla päivästä tulee onnistunut.

Päivä kerraallaan tehdään omasta elämästä oman näköistä.

HimMari-korut ovat syntyneet pysähtymisen ansiosta. Sitten kun mitta tulee täyteen, niin sitten on vaan pysähdyttävä ja mietittävä uudet suunnat elämälle. Äidin menettäminen äkilliseen syöpäänsairastumiseen talvella 2016 ja isän menettäminen vuotta myöhemmin alzheimerintautiin sai miettimään elämää syvällisemmin.

Mikä on elämän tarkoitus? Elämä on ihan liian lyhyt siihen, että väsytää itsensä työllä. Työ on niin iso aikasyöppö, niin miksi en tekisi sellaisia asioita, joista saan voimaa ja voin tuottaa samalla suunnatonta iloa asiakkaille ja siina samassa itsellenikin. Yrittäjäksi ryhtyminen on paras päätös elämässäni.

Vuonna 2018 syntyi yritys nimeltä MarinMetodit, jonka yksi kantava siipi on HimMari-korut. Toinen siipi tässä koneessa on liikuntapalvelut (www.marinmetodit.fi).

Teen nyt todella arvokasta työtä - tuon iloa HimMari-tuotteilla ja saan liikuttaa ihmisiä omalla tavallani - meidän kaikkien mieli ja keho pysyvät  ihan varmasti kunnossa. Nautitaan elämästä!

 

Kuva otettu kesällä 2020 Liedossa Vanhalinnan museon Puimalassa.

Ihana ulkojumppa jatkuu taas ensi kesänä!