News — kaulakoru

Syyskuun hommeleita

 

Moikka,

Syksy on lähtenyt todella vauhdikkaasti käyntiin. Liikuntaohjaukset erilaisten ihmisten kanssa saa energiatasot kohdilleen. Ihanaa, kun voi tehdä sellaista työtä, jolla voi antaa toiselle hyvää eteenpäin. Ja ihana tutustua erilaisiin ihmisiin - ihmissä on hyvää energiaa.

Silloin kun en ole ohjaamassa liikuntatunteja,niin palaudun toiseen ääripäähän. Menen  työhuoneeseeni ja teen koruja. Se tunne kun olen siellä yksin ja saan toteuttaa itseäni, ideoita, kuunnella hyvää musiikkia - siis nauttia elämästä. Kaikista koruista tulee aina vähän erilaisia...uniikkeja... koska onhan kantajansakin unikeeja. Jokaisen korun valmistuessa toivon, että korun kantaja saa jotain hyvää, ihanaa rauhaa HimMari-korusta elämäänsä.

Facebookissa porukat päivittää tänään, että tasa 3...


Heinäkuun huumassa

Heinäkuun huumassa

Heippa,

Kesä on jo pitkällä ja todella toivon, että sinun kesä on mennyt ihanasti. Toivottavasti saamme nauttia helteistä vielä pitkälle syksyyn.

HimMari-korvikset saa nyt myös kirurginteräksisellä koukkusysteemillä. Kirurginteräs on puhdistettua terästä ja sen on todettu sopivan yliherkillekkin ja esim. hopea- ja kulta-allergisille. Muita etuja kirurginteräksessä on se, että se ei muuta väriä. Näissä koukuissa, mitä hankin HimMarikorviksiin on myös lukitussysteemi eli pysyvät vauhdissakin mukana. Alla kuvassa näkyy mallit.

Ostoksentekohetkellä voit valita lukkosysteemin.

Jokaista Himmari-korua on yksi kappale. Nettikaupan kuvissa korviksissa pääsääntöisesti hopeakoukut, mutta vaihdan koukut tilauksesi mukaisiksi.

 

Tässä myös viimeisimpiä koruja, joita olen loihtinut. Teen kaulakorujakin...