Ihana elokuu

Kesä alkaa taittumaan syksyyn ja onkin ihanaa kun saa vetää farkut taas jalkaan. Pukeutuminen kesän jälkeen  tuntuu minun mielestä aina hauskalta. Ihana panostaa pukeutumiseen ja laittautumiseen. HimMari-korvikset korviin ja menox.

Korut ovat asusteita siinä missä huivikin... huiveja käyttää kaikki, mutta siinähän se varmaan onkin...huivin taakse voi vähän niinkuin piiloutua. Monesti arkailemme laittaa koruja, kun tulee heti sellainen ylipukeutunut olo.

Oletko istuntut joskus kahvilassa ja katsonut ohi kulkevia ihmisiä ja sitä kuinka kivan näköisiä hyvin pukeutuneet naiset ovat.  Tarkoitan pukeutuneella sellaista naista, jolla on on ihan arkinen pukeutumistyyli ja asusteet kohdillaan... hiukset, korut ja laukku. Pieniä juttuja, mutta niin merkittävä. 

HimMari-koruja valmistuu pajalla hiljalleen eli himmaillen. Jokainen koru on yksilö niinkuin me kaikki ihmisetkin olemme.

Uskallathan sinäkin olla oma itsesi ja käyttää rohkeasti sellaisia vaatteita ja asusteita, joista tykkäät. Älä tyydy vain ihastelemaan muiden päällä kaikkea ihanaa vaan ala elämään omanlaista elämää rohkeasti - pienin askelin. Sinä kyllä kehtaat ja uskallat.

On luvattu lämmintä elokuun loppua  -nautitaan elämästä!


Jaa tämä postaus